Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: ДЕКЛАРАЦІЯ Ініціативної групи «Сімнадцятого липня»

ДЕКЛАРАЦІЯ Ініціативної групи «Сімнадцятого липня» 5 years 8 months ago #890

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
ДЕКЛАРАЦІЯ Ініціативної групи «Сімнадцятого липня»


Ініціативна група «Сімнадцятого липня» - об’єднання, яке створили професійні астрономи, любителі і популяризатори астрономії в 74-ту річницю Головної астрономічної обсерваторії Національної Академії Наук України (ГАО НАНУ). Ми об’єдналися самі і закликаємо об’єднуватись інших навколо таких принципів:
1. Партнерство при розробці цілей подальшого розвитку, методів реконструкції і модернізації діяльності всіх структур ГАО НАНУ.
2. Благодійність і взаємодопомога в пошуках перспективних перетворень заради майбутнього ГАО НАНУ, що виключають патерналістські тенденції і авторитаризм.
3. Взаємна відповідальність керівництва ГАО НАНУ і колективу за вибір належних засобів захисту своїх інтересів. Хороші громадські справи робляться тільки добрими способами.
4. Партнерство та кооперація заради суспільного блага замість політики поділу і панування. Будь-які позитивні зміни вимагають особистого прикладу. Ми закликаємо об’єднуватись саме так.
5. Для цього нам треба проявити взаємну повагу і здатність до самоорганізації у вирішенні та відстоюванні питань подальшого розвитку ГАО НАНУ, що виключають маніпулювання і схильність до розчарування.
6. Ми вважаємо важливими особисте посвячення і жертовність заради суспільного блага замість взаємної недовіри і ворожнечі. Саме так, оскільки будь-які перспективні зміни вимагають посилення стійкості, моралі і культури, особистого прикладу.
В основу програмних документів закладено ЗАКОН УКРАЇНИ «Про громадські об'єднання» (zakon2.rada.gov.ua/laws/show/4572-17) та основи Хартії Вільної Людини, які відтворюють життєві орієнтири для колективу ГАО НАНУ.

Місто Київ
17 липня 2018 року.

Підписи:

Анатолій Відьмаченко
Борис Жиляєв
Олексій Стєклов
Григорій Дашкієв

Ініціативна група буде регулярно публікувати матеріали на Форумі ГАО. Бажаючі приєднатися можуть направляти свої повідомлення будь-якій особі, яка підписала Декларацію.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


File Attachment:

File Name: hf914a6c.doc
File Size: 894 KB
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.116 seconds
Powered by Kunena Forum